Гробар от Лом ще търка наровете половин година за секс с малолетна. Той направил второ дете на Румяна от Лом, която стана известна в началото на 2016 г. с името на първото си дете Сарасвати.
Невръстната майка живее в ромската махала на крайдунавския град, заедно с първото си отроче и още 7 братя и сестри.
В началото на 2017 г. у тях се нанесъл колега на баща й от погребална агенция „Феникс“ с инициали Р.А. По-възрастният мъж бързо завъртял главата на девойката и двамата започнали интимни отношения. Момичето забременяло и на 1 ноември, още ненавършила 14-години, родила второто си дете, пише „Телеграф“.
По това време бащата бил в Чехия и разбрал, че има син от Румяна, чак когато се прибрал от чужбина. Срещу него било заведено дело, а магистрати от Лом му дадоха ефективна присъда от 6 месеца.
Невръстната майка кръстила второто дете на дядо му – Валентин. Раждането протекло нормално. Бебето се появило на бял свят с тегло 2,8 кг и дължина 49 см. От разказа на малката майка става ясно, че вторият път е заченала по любов.
Твърди, че първият път била изнасилена от момчета, които я причакали, когато се прибирала от училище. След раждането майка й Силвия казала, че не иска да гледа това дете, но Румяна много плачела и го искала. Така бабата и дядото станали приемно семейство на Сарасвати.
За него се грижела баба му. Тя го къпела и обличала, защото малката майка се страхувала да не удави бебето си.
Румяна продължила да ходи на училище и твърди, че любимият и предмет е математиката. Иска детето й да стане герой от филм.

https://www.blitz.bg

Коментирай