ОВЕН – Уравновесени и здравомислещи не оставяте нещата си да зависят от други хора. Това ви позволява да движите делата си проникновено и с добра перспектива за развитието им.

ТЕЛЕЦ – Бизнесмените ще реализират бърза сделка, която ще ги обогати финансово и ще повиши нечии интерес към вас. Очаквайте оферти за следващи перспективни изяви.

БЛИЗНАЦИ – Днешните ви делови резултати ще зависят от правилното разпределение на силите и времето ви. Повече успехи ще имате, ако се изявявате самостоятелно.

РАК – Съвместните ви действия няма да ви носят очакваното, по – скоро ще разпилявате събраното. Ако се колебаете как да постъпите е по-добре да изчакате, преди да вземете решение.

ЛЪВ – Уверено и с желание ще пристъпите към реализация на програмата си за днес. Ще получите възможност да покажете знанията си и опирайки се на тях ще постигнете напредък в делата си.

ДЕВА – У дома ще ви поставят срокове, отнасящи се до ангажименти и ще очакват само от вас да ги спазите. Предстоят ви професионални изяви. Съберете мислите и вниманието си.

ВЕЗНИ – Независимо от натовареността си в днешния ден, бъдете отзивчиви и не пренебрегвайте проблемите на хората около вас, в някаква степен те доста ви засягат и персонално.

СКОРПИОН – Правете нещата такива, каквито ви ги диктува разума и сърцето. Ако трябва, работете повече, ако е необходимо – почивайте. Съдбата ви дава пълно право на избор.

СТРЕЛЕЦ – Не се притеснявайте, ако нещата около вас се объркат. Предизвикателствата ще ви направят по-активни и ще извлечете от случващото се добра възможност за изява.

КОЗИРОГ – С навременните си реакции и поведение ще помогнете за решаването на спорен въпрос и ще придвижите бързо напред своя задача. Всичко ще се реши благоприятно.

ВОДОЛЕЙ – В личен план прекалено много разчитате на някой, който е твърде далече от вас. Мислете разумно, ако не искате да останете разочаровани от развитието на нещата.

РИБИ – На работното място ще решите по-лесно проблемите, ако действате в сътрудничество с колеги и партньори, а не се изявявате самостоятелно. Доверете се повече на околните.

Barry White – YOU”RE THE ONE I NEED

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
Коментирай