ОВЕН – По артистичните натури ще се проявяват днес. Предстоят публични изяви. В сърцето ви има емоции, внимавайте, ако за работата ви се изисква съсредоточеност.

ТЕЛЕЦ – Ако сте в частния бизнес, работата ви днес ще доведе до финансови постъпления. Ще имате малко проблеми с интимния партньор. Избягвайте алкохола.

Египетски хороскоп

БЛИЗНАЦИ – Обърнете внимание на повишаване на квалификацията си, сега е моментът. Успехът и в други начинания е гарантиран от добрата ви памет и комбинативност.

ЛЪВ – Най-успешните прояви за вас ще са свързани с възпитателната, културната или религиозната сфера. Здравето ви е добро, но ви тежат въпросителни, свързани с бъдещето.

Как на зодиите им избиват чивиите?

РАК – Денят е благоприятен за онези, чиято професия е свързана с психическия комфорт на хората. Късметът ще е на ваша страна. С интимният партньор ще поспорите.

ДЕВА – Все повече се настройвате за пътуване или пристигане на ваши роднини. Мнозина ще имат много работа. Ще действате по ремонтирането на вашият дом и освежаване.

Топ 5 на идеалните жени според зодията

ВЕЗНИ – Вълнувате се от нова симпатия или по сериозно чувство, а брачните партньори ще поемат към ново емоционално сближаване. Чувствата ще ви правят очарователни.

СКОРПИОН – Вероятно днес ще се срещнете с човек, който ще ви оцени по достойнство. Затова пък с постоянния партньор е възможно нещата да не вървят много гладко.

Зодиите и рогата

СТРЕЛЕЦ – Не оспорвайте думите на шефа, дори и според вас да ви мъмри несправедливо или да изисква невъзможните неща. Престоят промени, но не всичко вече е решено.

КОЗИРОГ – Прилив на физическа и емоционална енергия ще ви подтикне да приемете много нова трудоемка задача, което напълно ще ви лиши от свободното ви време.

Картите таро, съответстващи на всяка зодия

ВОДОЛЕЙ – Днес имате всички шансове да осъществите плодотворни бизнес-контакти. Ще имате възможности за сделки, от които ще съумеете да се възползвате максимално.

РИБИ – Роднини ще ви съобщят новости, свързани с наследство. Не отстъпвайте великодушно нещо, което ви принадлежи. Не изоставайте интересите си заради семейния мир.

Коментирай