ХОРОСКОП ЗА 5 ЮНИ /ВИДЕО/

368

 

ОВЕН – В хода на събитията край вас е възможно да убеждавате някого в правотата си, но това няма да ви притесни, щом перспективите са обещаващи за вас. Ще имате пълен успех, като се постараете.

ТЕЛЕЦ – Отнесете се със сериозност към заниманията си, за да се справите с предизвикателствата пред себе си. Гледайте на хората, с които общувате приятелски, същото това ще получите и вие от тях.

Нещастните жени не са добри партньори в леглото

БЛИЗНАЦИ – В личните си отношения понякога изпадате в дребнавост, което отдалечава най-близките ви от вас. Бъдете отворени към различни нови възможности, които в момента ви се разкриват.

РАК – Не се ангажирайте с прекалено много задачи днес, по-добре ги ограничете, но ги приключете в срок. В противен случай рискувате да пропуснете доста добри делови възможности.

Тайната на щастието е да се спи отляво на леглото

ЛЪВ – Изпитвате съмнения към човек, с когото имате близки отношения и това ви пречи да сте открити и искрени. Близостта му ще ви помогне по-лесно да се справите със свой личен проблем.

ДЕВА – Няма да срещнете затруднения на работното място, въпреки, че може да бъде и по-добре. Всички, с които общувате днес ще са доволни от работата си с вас и това ще си проличи по много неща.

Черната котка – лош късмет или суеверия

ВЕЗНИ – Вземете си поука от грешките, които често допускате в последно време и станете по-гъвкави и тактични с хората около себе си. Личните ви дела ще ви носят заслужено удовлетворение.

  • Blues & Feelings ~10 Magic Slow Blues. Vol.22

СКОРПИОН – Създалата се край вас обстановка ще ви позволи да отхвърлите много непланирана работа днес. Делата ви ще се подреждат точно по начина, по който не сте си позволявали и да мечтаете.

Петко влезе в Мусинската пещера за съкровище с черна коса, но излезе с бели кичури и жена му припадна като го видя (СНИМКИ)

СТРЕЛЕЦ – Не допускайте отчуждаване в отношенията с интимният ви партньор, ако държите на връзката си. Започващите промени от личен характер ще ви се отразят много положително.

КОЗИРОГ – Срещи ви днес ще са натоварващи, но полезни и свързани с работа и други интересуващи ви дела. Въздържайте се да показвате излишни емоции, за да не настроите някого срещу себе си.

Мъжът ви е заек в леглото? Ето как да решите проблема /18+/

ВОДОЛЕЙ – Прилежността ви не винаги довежда нещата до желания край, но не се ядосвайте напразно на малките временни неуспехи. Бъдете позитивни, работете и не философствайте прекалено много.

РИБИ – Денят ви ще бъде много успешен и с каквото и да сте заети ще го приключите в срок и доволни от постигнатото. Вечерта се посветете на нещата, които ви карат да се чувствате добре.

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 

Коментирай