ОВЕН – Като изявени професионалисти по-често ще се вслушват в мнението ви, което ви задължава да се поддържате в добра форма и да не прекалявате с нищо.

ТЕЛЕЦ – Наред с работата си ще се вълнувате и от другите събития около вас. Сътрудничество, изградено върху взаимни интереси ще постави началото си и ще ви обнадежди за делата ви.

БЛИЗНАЦИ – Приключвайки навреме работен проект или поети ангажименти ще повишат доверието във вас и от това ще последват интересни предложения.

РАК – Предвид изкусителното възнаграждение сигурно ще предпочетете да му се посветите за сметка на обичайните си занимания.

ЛЪВ – Ако бъдете по-внимателни в общуването си днес, ще избегнете напрежението и ще ви бъде по-лесно да убедите околните в предимствата на идеите си.

ДЕВА – Добри възможности за нов бизнес се откриват пред мнозина от вас. Помислете по-задълбочено върху на пръв поглед непривлекателна оферта и ще откриете широк хоризонт за изява.

ВЕЗНИ – Откритостта в отношенията не е достатъчна, за да събудите у някого съчувствие или други чувства, към каквито се стремите. Не е ли по-добре да ви приемат, като силни и можещи, отколкото като хленчещи.

СКОРПИОН – Погрижете се за интересите си, като не пречите на другите да мислят за своите. Много неща ще се променят, не пестете усилия и се старайте да останете добри хора.

СТРЕЛЕЦ – Може и да грешите, не всички са не добронамерени и рискувате да загубите доверието на онези, които милеят за вас. Укротете мнителността си и живейте спокойно.

КОЗИРОГ – Ще са ви нужни много сили, за да се справите с всичко, което ви предстои. В делови план ви очакват доста контакти и срещи, чийто краен резултат зависи най-вече от вас.

ВОДОЛЕЙ – Добре е да изясните позицията си на всяка цена, в противен случай това може да ви донесе неприятности. Вслушвайте се в чуждото мнение, със сигурност има какво да научите.

РИБИ – Изяснете си кого бихте искали да включите в екипа си и проверете дали той е свободен. Независимо от почивния ден ще се наложи да размислите над предложение, което ще ви предоставят за обсъждане.

  • Sia – Move Your Body (TX Remix)
  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
Коментирай