ОВЕН – Ще се справите по-добре с делата си днес, ако сте активни и действени. Подходящо време за начало на нови проекти и планове, за осмислени и съзидателни начинания.

ТЕЛЕЦ – Посветете повече време на семейството и работете за укрепване на връзките с близките ви, защото в много отношения причините за конфликти с тях са ваши.

Зодията показва какъв си бил в предишния си живот!

БЛИЗНАЦИ – Работете по текущите си задачи, като не пренебрегвате и новата информация, благодарение на която ще повишите активността и в крайна сметка финансите си.

РАК – Ще имате достатъчно енергия, за да решите проблем, който от дълго ви създава грижи. В своя подкрепа ще имате и помощници, с които ще ви бъде по-лесно в работата.

Сексуалност и емоции според зодиакалния знак

ЛЪВ – Денят е изпълнен с добра енергия и е подходящ за начало на нови и градивни занимания, чрез които да подобрите образованието, кариерата, бизнеса и живота си.

ДЕВА – Добронамереното ви поведение и умението ви да се справяте с работата създават условия за добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви.

Как всяка зодия вреди на любовния си живот

ВЕЗНИ – Активността ви днес ще се прояви на много фронтове, без от това да пострадат взаимоотношенията ви с околните, нито психиката ви. Денят е подходящ и за почивка, но активна и събуждаща у вас градивни мисли.

СКОРПИОН – Благоприятните енергии на деня ще въздействат позитивно на мислите и работоспособността ви, от което в края на деня ще калкулирате печалба.

АЛЕРГИИТЕ СА РЕЗУЛТАТ ОТ КРЪСТОСВАНЕ НА ГЕНИ

СТРЕЛЕЦ – Търпеливо ще изпипвате детайлите в работата си и ще постигате повече в очакванията си, получавайки подкрепа и любов, от каквито всички имаме нужда.

КОЗИРОГ – С повече успех днес ще решавате административни и финансови въпроси, а новите начинания обещават бърза реализация. Бъдете великодушни към онези, които видимо не са на нивота ви; благотворителността ви ще бъде възнаградена.

Неща, които мъжете искат от вас, но няма да признаят никога!

ВОДОЛЕЙ – Новите начинания днес ще ви създават усещане за добре свършена работа, чувствайки се полезни не само на себе си, но и на повече хора. Като не пренебрегвате текущите си задачи отделете повече време и на семейството си.

РИБИ – Денят ви ще е успешен, за това смело може да заложите на новите начинания, които сте обмислили и за които сте подготвени. Вслушвайки се в мнението на другите, ще обогатите познанията си и затвърдите авторитета си.

Ring Of Fire ( Johnny Cash ) Marcus Nimbler

Коментирай