ОВЕН – Ще поставите начало на ползотворно сътрудничество или връзка с човек, от което ще останете особено доволни. Нуждите на близък човек ще ви накарат да потърсите решения, с което ще го изненадате приятно.

ТЕЛЕЦ – С разум и прагматична насоченост ще следвате намеренията си. За някои те са свързани с делови срещи и подготовка на нов проект, други ще работят по вече утвърдена програма.

БЛИЗНАЦИ – Ще се заемете с делата си, служебни или лични, те са важни със сроковете и значимостта им за вас. Повечето от знака ще заложат на умението си да комбинират и да намират по-пряк път към успеха.

РАК – Започвате седмицата в добра кондиция и жизнен тонус. Полезни срещи и контакти ще ви подготвят за предстояща изява, заложете на професионализма си. Бъдете сговорчиви и покажете уважението си.

ЛЪВ – Ще ви занимават лични въпроси, уреждане на предстоящо пътуване и на документи, свързани с бъдещ проект. Във връзка с предстояща изява ще се заемете с подобряване на квалификацията си.

ДЕВА – Изпълнени сте с добри мисли, както за себе си, така и за хората около вас. Това ви позволява да се изявите с най-добрите си качества, с които неминуемо ще оставите добро впечатление от себе си.

ВЕЗНИ – Началото на работен проект ще ви натовари с много отговорности, но и даде възможност да покажете умения си. Високите ви изисквания могат да стреснат някои около вас, но е сигурно, че ще ви се доверят.

РИБИ – С предвидливите си и точни действия ще си спестите главоболия и ще придвижите напред развитието на важен за вас въпрос. Шумът и суетата ви отегчават и ще търсите по-тихо място за отмора вечерта.

СКОРПИОН – Много от емоциите ви днес са свързани с хора, с които имате неизяснени взаимоотношения. Бъдете открити и прями, за да ви бъде по-лесно. Бизнес-интересите ви също ще бъдат подложени на изпитание.

СТРЕЛЕЦ – Изяснете си нещата, които ви смущават и не им позволявайте да влияят на отношенията ви. В службата бъдете търпеливи, дори и обстоятелствата да са срещу вас. Работата и вие ще спечелите повече.

КОЗИРОГ – Очакванията ви за развитието на личен въпрос ще се сбъднат и с тях ще подобрите настроението си. Решени сте да оставите в миналото много от нещата, които ви причиняваха тревоги и стрес.

ВОДОЛЕЙ – Ще се съобразите с изискванията към себе си и показвайки професионализма си, ще работите по задачите. Каквото зависи от вас ще бъде направено, за да сте актуални и в крак с новостите.

Axel Rudi Pell – Touching My Soul

Коментирай