ОВЕН – Ще имате много възможности, а освен това и време и енергия за реализирането им. Желанието ви да поемете инициативата в дейности, в които са включени и приятелите ви, приятно ще ги изненада.

ТЕЛЕЦ – Не се поддавайте на тежки мисли във връзка с финансовите въпроси. Че парите не стигат е ясно на всички, но защо трябва да си трошите живота с подобни разсъждения, нещата все някак ще се подредят.

Диета под знака на Зодиака

БЛИЗНАЦИ – Отложете решаването на важни финансови въпроси, сигурно съвсем скоро ще имате добри приходи и тогава ще е по-лесно да се справите с проблемите.

РАК – Един ден с авантюристичен дух. Ще ви се иска да изпробвате някоя прогресивна идея. Днес може да си опитате късмета в някоя от онези игри, предлагащи множество награди.

Живеят по 120 години, раждат на 65, нямат тумори: Всички тайни на мистериозния народ

ЛЪВ – Днес трябва да сте много внимателни в действията си, защото може да реагирате неадекватно и да не постигнете онова което очаквате. Сигурно ще сте неудовлетворени от събитията на днешния ден.

ДЕВА – Днес трябва да сте максимално ефективни, а ключът към това е добрата организация. Сигурно ще сте зависими от много неща, но това не бива да ви притеснява. Днес е ден за работа и то досадна.

Повечето двойки са нещастни, но защо не се разделят?

ВЕЗНИ – Тази вечер е новолуние. Днес се посяват идеите, насоките за развитието през следващите 30 дни. Най-добре е да прекарате този ден в усамотение и размисъл.

СКОРПИОН – Днес ще сте абсолютно погълнати от една идея, до такава степен, че нищо друго няма да ви вълнува. А трябва. Може да получите пари, които отдавна сте отписали.

Диви близначки делят общо гадже

СТРЕЛЕЦ – Един доста приятен ден, ще можете да се представите в пълния си блясък. Идеи няма да ви липсват, но реализацията им малко ще ви куца. Днес ще надминете себе си.

КОЗИРОГ – Днес трябва да сте по-толерантни и готови да изслушате и противоположната гледна точка. Осъзнайте и се опитайте да примирите противоположностите вътре в себе си.

Как се обича мъж?

ВОДОЛЕЙ – Днес се налага да действате по-целенасочено, особено по отношение на финансовите въпроси. Важно е обаче да бъдете принципни и да не променяте убежденията си.

РИБИ – Денят може да е доста напрегнат, ще сте склонни да приемате нещата твърде лично и това може да попречи на бизнеса ви. Най-добре ще е ако успеете днес да обърнете по-голямо внимание на дома.

  • Stive Morgan – Wandering soul [HD]
  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
Коментирай