Историята започва с това, че Джонпол Ленън и Рос Сандърс от Великобритания решили да прекарат отпуската си в Австралия. Но те явно не са чували, че континетът е населен с всевъзможни смъртоносни твари. Затова на приятелите им се сторило забавно да вземат в ръце малък синьопръстен октоподи дори да си направят видео, съобщава „Дейли Стар“.Малко след това на туристите вече не им било толкова забавно.

Когато показали видеото на свои приятели, те изпаднали в ужас и им се скарали. Оказало се, че синьопръстенният октопод е смъртоносен. Отровата на един такъв дребосък може да убие 26 възрастни човека. Ухапването им е безболезнено и остава незабелязано. Затова често за отравянето се разбира твърде късно и човек умира.

По думите на Рос, двамата разпитали хората наоколо дали съществото е опасно, но никой нищо не им казал. След като пуснал видеото във Фейсбук, обаче, бил залят с гневни коментари. „Всички се посмяхме, но после разбрахме целия ужас от случилото се. Научихме си урока – не се е*авайте с дивата природа на Австралия“, споделя Рос Сандърс. BLITZ.BG

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Bethany Giura

Коментирай