Гран при за Стефани Маринова и още осем награди от Международния фестивал „Трикси“ – Албена

Певците на Студио „Сарандев“ могат да се похвалят с поредните завоювани отличия. Поп изпълнителите на Младежки център – Добрич с вокален педагог Елена Карабельова се представиха отлично в Международния фестивал на изкуствата „Трикси“ 2019 – Албена и спечелиха девет престижни  награди: ГРАН ПРИ на фестивала за Стефани Маринова, Голямата награда във втора възрастова група (малко Гран при) за Преслава Тодорова, две първи места – за Мартин Стоянов и дуета Денислава Димитрова и Мартин Стоянов, три втори награди – за Ванина Григорова, Симона Тодорова и Неда Александрова, трета награда – за Теодора Велинова и поощрение – за Денислава Димитрова. Преслава Тодорова получи и покана за Международен конкурс в Москва през месец ноември.

Надпреварата при певците в Раздел „Поп, рок и джаз пеене“ се проведе на 29-и и 30 юни във Вариете-театър „Албена“, като участниците бяха разпределени в четири възрастови групи при индивидуалните изпълнители и в две възрастови групи при ансамблите. Петчленно международно жури с председател проф. д-р Пламен Арабов бе натоварено с нелеката задача да оценява младите таланти.

 


Гала-концертът се състоя в неделя от 16:30 ч. и донесе много положителни емоции за поп изпълнителите от Студио „Сарандев“!
Международният фестивал „Трикси“ с директор Емил Струнджев и тази година събра участници от много държави: България, Русия, Молдова, Румъния, Казахстан и Украйна.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Коментирай