Сексапилната американска блогърка Сара Фанк от Ню Йорк дори не подозира с какъв ужас се е разминала на косъм. Преди две години тя посетила Червеното езеро в Кипър.  По време на снимките тя се приближила край водите му. Там изплувал и куфар, но за щастие тя не го отворила. И по-добре, защото най-вероятно вътре в него е било тялото на една от жертвите на Звяра от Кипър, а именно серийния убиец Никос Метаксас, който има български корени.

Никос Метаксас призна, че е убил седем жени и две момиченца, а сред жертвите му има и българки. Миналата седмица кипърската полиция претърси водите на езерото и намери останките на една от жертвите му на дъното.

35-годишният убиец казал, че именно в Червеното езеро е изхвърлил телата на три от жертвите му. Езерото е пословично с кърваво червените му води, тъй като в тях се излизат остатъците от затворени минни, които се намирали в района. През 2017 година Сара посещава фаталното място и за малко не отваря куфара, който изплува от водите му. Местните предполагат, че именно в него е бил трупът на една от жертвите на Звяра от Кипър. Във видеото Сара казва за района: “Тук е красиво, но смъртта се усеща във въздуха” – и дори не подозира колко е била права.

https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
Коментирай