След като преди 5 години са се оженили на същото място
Нестандартна церемония по подновяване на брачните клетви организираха в Албена за свои специални гости. Силке и Свен Клозе имат история, която трогна екипа на комплекса.

„Преди 5 години се оженихме на същото място. Избрахме го, защото и двамата имахме тежки здравословни проблеми, които успяхме да преодолеем и решихме да си подарим една незабравима церемония на плажа тогава, на 23 юли 2014 година“ – споделиха влюбените, които Албена зарадва с непретенциозна празнична атмосфера на 23 юли сутринта.
В ролята на пастор влезе заместник-директорът Немски пазар Георги Минев, който поднесе от името на ръководството на Албена своите благопожелания за дълъг и щастлив семеен живот. За приятната и романтична атмосфера се погрижиха управителят на ресторант „Елица“ Светлана Чернева и комплексният управител Бояна Марашлиева.

Албена е предпочитана дестинация за сватби, кръщенета и други празнични събития. Всяко такова мероприятие е уникално по рода си и се изпипва „от А до Я“, за да остави незабравим положителен спомен в съзнанието на хората, избрали ваканционното селище за своята церемония. Романтичната история на Силке и Свен Клозе е още една страница от историята на комплекса, в който всеки гост е повече от специален.
Виктория СИМЕОНОВА

По-добрите летуват в Албена

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
Коментирай