На 10 март, около 13:40 часа по бул. „Русия” в град Добрич е извършена проверка на 17-годишен младеж от с. Стражица, обл. Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,77 грама, реагираща на наркотичното вещество канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 9 март, около 14:20 часа е получено съобщение за извършена кражба на аудио плейър и други вещи от лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, паркиран в района на ул. „Кап. Андреев” в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 9 март, около 11:45 часа по ул. „Теменуга” в град Добрич е извършена проверка на 26-годишен мъж от с. Лозенец, обл. Добрич. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,62 грама, реагиращо на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 8 март, около 17:30 часа е получено съобщение за извършена кражба на 15 000 броя корена лавандула от земеделска нива, находяща се в землището на с. Одринци, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 8 март, около 11:20 часа по ул. „Сан Стефано” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Нисан” с чужда регистрация, управляван от 64-годишен немски гражданин. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,34 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 8 март, около 16:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 34-годишен мъж от с. Победа, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 8 март, след проведени ОИМ и ПСД са задържани криминално проявени мъже на 30 г. и на 56 г.  от с. Жегларци, обл. Добрич. В хода на работа е установено, че двамата са извършители на кражба на сумата от 2 600 лева от частен имот на територията на с. Жегларци, извършена за времето от 6 до 7 март т.г. Повдигнати са им обвинения. Рабоата по случая продължава.

На 8 март, около 16:10 часа в с. Козлодуйци, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с шуменска регистрация, управляван от 28-годишен мъж от с. Лясково, обл. Добрич. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,15 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 8 март, около 10:20 часа е спрян за проверка товарен автомобил „Фиат” с шуменска регистрация, управляван от 40-годишен мъж и пътник на 43-години, и двамата криминално проявени от град Шумен. В хода на проверката са установени метални изделия, за които мъжете не представят документ за придобиването им. Същите са взети от жилището на 72-годишне жена от с. Рогачево, обл. Добрич, без да бъдат заплатени. По случая се извършва проверка.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 4. БЪЛГАРИТЕ
 5. РИБОЛОВ
 6. ГЮВЕЧ
 7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Коментирай